Portofoliu

Spotul „Salam Săsesc”. Una dintre cele mai faimoase reclame TV din istoria publicității românești. Și probabil cel mai celebru dintre spoturile scrise de mine. Producția: Castel Film. Regia: Răzvan Mărculescu. Imaginea: Alex Sterian.

Marius-Negrea-ro-copywriter-portofoliu-logo481

481 Engineering se ocupă cu monitorizarea de structuri. Am creat acest nume inspirat de puterea de a rezista a … Marii Piramide de la Gizeh. Pentru vreo 3.800 de ani, Marea Piramidă a fost cea mai înaltă structură ridicată de oameni pe Pământ. Iar 481 este înălțimea ei originară, măsurată în feet. Design: Cosmin Stoian (MakeSense).

Marius Negrea ro copywriter portofoliu Jad

Două machete de presă create pentru brandurile de vinars ale Vinconului. „Focul” a fost publicat în BIZ, iar „Connaisseur” în Magazinul Progresiv. Art director: Cosmin Stoian (Georgescu Negrea Advertising)

Marius Negrea ro copywriter portofoliu Miorita

Spotul „Trapez”, pentru salamul cu același nume produs de Reinert. Producția: Saga Film. Regia: Alex Coteț.

Marius-Negrea-ro-copywriter-portofoliu-Rotunda-Romaneasca.

Rotunda Românească este un brand de pâine creat pentru Zeelandia, producător de ingrediente și mixuri de panificație. Eu am creat numele, autorul logo-ului este designerul Cătălin Baciu (Georgescu Negrea Advertising).

Marius-Negrea-ro-copywriter-portofoliu-Atelier507

Machetă de presă creată pentru arhitecții de la Atelier 507 și publicată în revista Luxury. Art director: Cosmin Stoian.

Spot de promoție pentru berea Chișinău din Republica Moldova. Producția: Saga Film (București) & Brio Film (Chișinău). Regia: Ruslan Moroșanu.

Marius-Negrea-ro-copywriter-portofoliu-mamagazin

Mamagazin.ro este un brand de e-commerce specializat în produse de parenting. Eu am creat numele și sloganul acestui brand, designul este făcut de Sorin Păun (Georgescu Negrea Advertising).

Marius-Negrea-ro-copywriter-portofoliu-LeverageNegotiation

Machetă de presă pentru Leverage Negotiation, creată special pentru revista Capital Top 300? Art director: Cosmin Stoian (MakeSense).